Dupla mérkőzés: AS Róma-Real Madrid, Napoli-Crvena Zvezda ( busszal)

Két Bajnokok Ligája focimeccs két nap alatt. Tartson velünk Olaszországba, és élje át a BL fergeteges hangulatát! Az olasz szurkolás semmihez sem hasonlítható. 

Repülős utazás a dupla Bajnokok Ligája mérkőzésre már 79.000 Forinttól/fő 

Az ár tartalmazza:

 • Utazást kényelmes autóbusszal Rómába + Nápolyba
 • Szállást 1 éjszakára 3* szállodában Rómában kitűnő fekvéssel
 • Alap kategóriájú mérkőzésjegyeket – magasabb kategóriájú jegyek kérhetőek
  • AS Róma- Real Madrid (11.27.)
  • SSC Napoli-Crvena Zvezda (11.28.)
 • Csoportkísérőt Olaszországban (minimum 10 fős csoport esetén)
  • Csoportos kirándulásainkon tapasztalt és készséges csoportkísérők vesznek részt. Csoportkísérőink kitűnő helyi ismeretekkel ellátott, szervezési és logisztikai feladatokkal megbízott személyek. Referenciák / Rólunk
 • Non stop ügyfélszolgálatot
  *Futball kirándulásokra külön (speciális) biztosítás igényelhető 1.000,-ft/nap

Az utazás programja:

hétfő: Indulás Pozsonyból kora este.

kedd: Érkezés Rómába dél körül. Városnézés a csoportkísérővel, később egyéni/csoportos átvonulás a stadionhoz, AS Róma- Real Madrid mérkőzés megtekintése. Ezt követően a szálláshely elfoglalása.

szerda: Transzfer Nápolyba. Városnézés Nápolyban, később egyéni/csoportos átvonulás a stadionhoz, SSC Napoli-Crvena Zvezda mérkőzés megtekintése. Ezt követően visszaút Pozsonyba.

csütörtök: Érkezés Pozsonyba a nap folyamán.

* a programot legkésőbb 7 nappal az utazás előtt pontosítjuk

Ha szeretne közelebbi információkat az utazásról, kérem lépjen KAPCSOLATBA VELÜNK!

 

 

 

 

AS Roma, SSC Napoli Klienseink értékelése

A tapasztalatok egyéniek és külünbözhetnek.

 • Kedves Focitour!AS Roma-CSZKA Moszkva meccen voltam 2018. október 23-àn az Önök szervezésében a fiammal. Nagyon jól sikerült az utazás. A hotel, ahol megszàlltunk a központban volt, ahonnét bàrhovà el tudtunk jutni busszal vagy metróval. A hotel kifogástalan volt, szép, tiszta. Azt kaptam amit vártam. Köszönöm.
  Majoros Judit | AS Roma-CSZKA Moszkva | 2018.10.23

Csapatokról

AS Roma

A Római Giallorossik egy speciális időszak végén álnak! Két legnagyobb legendájuk, Totti és De Rossi az egész életüket ebben a csapatban élték át, amit mostanában már nem gyakran látni. A Római AS egy erősen hazafias csapat, ami a klub címerébe is szemmellátható. Az Olympia stadionon a Lazioval osztozkodnak és a rangadó mérkőzések gyakran igen csak feszültek, amiről a politika is tehet. Az AS szurkolói inkább baloldali nézettekkel rendelkeznek, amíg a Lazio szurkolói, túlnyomó többségben a szélsó jobboldalhoz jelentkeznek. Tudta hogy: Az AS Roma már nem akar a legnagyobb vetélytársával osztozni a stadionon? Róma északi részén már épül az új csarnok és a Rómaiak az Angliai stadionokkal ihlettették magukat.

SSC Napoli

Dél Olaszország alvó óriása és a város szimbóluma a Vezúv vulkán. Az SSC Napoli egy zaklatott történettel rendelkező csapat. Sokan emlékeznek még Diego Maradona éveire, azonban az alacsonyabb bajnokságok kínját is átélte ez az együttes. Ma azonban a Nápoly újra egy igaz óriás és nem csak észak Olaszország büszke csapatjait kínozza meg, hanem Európa legnagyobb együtteseit is. Partenopei hazai arénáját Stadion San Paolonak hívják és a tehetséges csapatot a szlovák Marek Hamšík vezeti. Tudta, hogy: Maradona tizes számú mezét már manapság senki se viselheti?A bajnoki címet eddig két alkalommal sikerült megszereznie, emellett többszörös kupagyőztes, valamint egyszer az UEFA-kupát is megnyerte. Ezzel, valamint hatvankilenc első osztályú szezonjával Közép- és Dél-Olaszország legsikeresebb csapata.Egy felmérés szerint 2008-ban Olaszország negyedik legnépszerűbb csapata volt a Juventus, az Internazionale és a Milan mögött.A klub 1964. június 25. óta részvénytársaság (olasz megnevezése società per azioni). A részvények 99,8 százalékának tulajdonosa a Filmauro nevű vállalat, amelyet Luigi de Laurentiis, a ma klubtulajdonos Aurelio édesapja alapított. A maradék 0,2 százalék személyesen de Laurentiis kezében van.