AS Róma – Real Madrid (busszal)

Nézze meg a Real Madrid bravúros játékát a Stadio Olympico arénában. Tartson velünk Rómába, az örök városba, és élje át a BL fergeteges hangulatát.

Utazás az AS Róma – Real Madrid mérkőzésre 46.000 Forinttól/fő

Az ár tartalmazza:

 • Utazást kényelmes autóbusszal Pozsonyból
 • Alap kategóriájú belépőjegyet – magasabb kategóriájú jegyek kérvényezhetők
 • Nyereményjátékot a busz fedélzetén
 • Csoportkísérőt Rómában
  • Csoportos kirándulásainkon tapasztalt és készséges csoportkísérők vesznek részt. Csoportkísérőink kitűnő helyi ismeretekkel ellátott, szervezési és logisztikai feladatokkal megbízott személyek. Referenciák / Rólunk

***Repülős utazás ajánlata***

Programajánló ( ha kedden játszák a mérkőzést)

hétfő: Indulás Pozsonyból a kora esti órákban.

kedd: Érkezés Pozsonyba délután. Városnézés Rómában a csoportkísérővel. Később egyéni / csoportos átvonulás a stadionhoz és a mérkőzés megtekintése. A mérkőzés után visszaút Pozsonyba.

szerda: Érkezés Poszonyba a délutáni órákban.

*a programot legkésőbb 7 nappal az utazás előtt pontosítjuk

Ha szeretne közelebbi információkat az utazásról, kérem lépjen KAPCSOLATBA VELÜNK

AS Roma, Real Madrid Klienseink értékelése

A tapasztalatok egyéniek és külünbözhetnek.

 • A párom 40-dik születésnapjára kapta az utat, hogy élőben is részt vehessen egy meccsen és szurkolhasson a kedvenc csapata stadionjában (Arsenal-Real Madrid legends). A hétvége szuper volt, minden igényt kielégítő. Az Önök szervezése és segítsége nélkül nem sikerülhetett volna ilyen gördülékenyen. Az utazás rendben volt, a szállás várakozásainkon felül (központban és nagyon kényelmes volt), a meccs és a stadion élmény pedig leírhatatlan. Apró nehézséget sajnos a nyelvtudás hiányossága jelentett részünkről, ezért is volt hatalmas segítség számunkra az Önök munkája. De végül mindent megtaláltunk gond nélkül, és még egy rövid városnézés is belefért a programba. 🙂 Ezúton is köszönjük minden Kollégájuknak, akik részt vettek az utunk szervezésében! Csak ajánlani tudom mindenki számára, hogy hasonló utazásaik során Önöket válasszák. Remélem, hogy a közeljövőben még nekünk is lesz lehetőségünk hasonló utazásra Önökkel!
  Tuza Eszter | Arsenal-Real Madrid | 2018.09.08
 • 2018 március 3-án a Real Madrid - Getafe mérkőzés túráján vettem részt a céggel. Végig tartottuk a kapcsolatot a szervezőkkel és minden segítséget megadtak, hogy jól érezzük magunkat. Profi volt a szervezés, gyönyörű a szálloda, könnyű volt a bejutás a mérkőzésre.Egyetlen hiba történt, hogy a szálloda adminisztrációs hiba miatt nem találta a reggeli befizetésünket, viszont a szervezők és az idegenvezetőnk azonnal segített és megoldotta a problémánkat. Nagyon jól esett a segítőkészség. Csak ajánlani tudom a FociTour-t. Biztosan fogunk még velük utazni.
  Gátti Artúr | Real Madrid - Getafe | 2018.03.03

Csapatokról

AS Roma

A Római Giallorossik egy speciális időszak végén álnak! Két legnagyobb legendájuk, Totti és De Rossi az egész életüket ebben a csapatban élték át, amit mostanában már nem gyakran látni. A Római AS egy erősen hazafias csapat, ami a klub címerébe is szemmellátható. Az Olympia stadionon a Lazioval osztozkodnak és a rangadó mérkőzések gyakran igen csak feszültek, amiről a politika is tehet. Az AS szurkolói inkább baloldali nézettekkel rendelkeznek, amíg a Lazio szurkolói, túlnyomó többségben a szélsó jobboldalhoz jelentkeznek. Tudta hogy: Az AS Roma már nem akar a legnagyobb vetélytársával osztozni a stadionon? Róma északi részén már épül az új csarnok és a Rómaiak az Angliai stadionokkal ihlettették magukat.

Real Madrid

A világ egyik leghíresebb és legsikeresebb csapata. Otthoni mecseiket a Santiago Bernabéu stadionon játszák. A leggyűlöltebb rivális a Barcelona, azonban az Atléticoval is harcolnak a szurkolókért. A Real Madrid filozófiája az, hogy a világ legjobb csapatját alkossák. Akármi más, mint az összes trófea megnyerése, kudarcnak számít. A Bajnokok Ligáját 11-szer sikerült nekik megnyerni, tehát ebben nincs konkurenciájuk.Tudta, hogy: A Real Madrid leghíresebb játékosa Alfrédro Di Stefano eredetileg a Barcelonához igazolt? Egy barátságos mérkőzés is lejátszott, miután komplikáltan átigazolt a Madridhoz és a csapat legendája lett.A Real Madrid több spanyol labdarúgócsapattal rivalizál évtizedek óta, ezek például a szintén madridi Atlético vagy az FC Barcelona. Az Atlético elleni mérkőzéseket El Derbi madrileñónak, a Barcelona elleni találkozókat pedig El Clásicónak nevezik Spanyolországban.A Real Madrid alapító tagja volt a FIFA-nak és az azóta már megszűnt G-14-nek, amely Európa 14 (2002-től 18) legbefolyásosabb labdarúgóklubját foglalta magában. A Real a G-14 helyébe lépett Európai Klubszövetségben is alapító tag.