Utazzatok FC Barcelona mérkőzésekre a klub hivatalos partnerén keresztül

3 perc olvasási idő

A FociTour sport utazási iroda már 2014 július óta az FC Barcelona hivatalos partnereként szervezi a jobbnál jobb utazásokat. Cikkünkben összegyűjtöttük, milyen előnyöket kínálunk nektek az FC Barcelonával való együttműködésünk által:

  1. VÁSÁROLJ BÁRMIKOR
    – előre megtervezhetitek az utazásotokat. A szezon sorsolása után nem kell megvárnotok a hivatalos jegyértékesítés megkezdését, tőlünk bármelyik FC Barcelona mérkőzésre lehet jegyet rendelni időponttól függetlenül.
  2. KÍNÁLAT AZ ÖSSZES KATEGÓRIÁBÓL
    – több kategória közül is választhattok, nem csak azok közül, ami az első tömeges vásárlási hullám után megmaradt. Szívesen adunk tanácsot a stadionban való ülőhelyek kiválasztásakor.
  3. EGYMÁS MELLETTI ÜLŐHELYEK
    – csoportosan utaztok Barcelonába? Az FCB-vel való együttműködésünknek köszönhetően garantáljuk, hogy mindig egymás mellett ülhessetek, így együtt élvezhetitek a mérkőzést.
  4. CSOPORTKÍSÉRŐ ÉS TELJES KÖRŰ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
    – A katalán fővárosban mindig igyekszünk csoportkísérőt biztosítani, de ha szükséges, e-mailen és telefonon is elérhetők vagyunk.
  5. KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK
    – Barcelona sok mindent kínál. A futballmérkőzésre szóló jegyek mellett múzeumlátogatást vagy a világhírű Gaudí épületek látogatását ajánljuk, kiemelve a Sagrada Familia megtekintésével.

Belépőjegy vagy komplett utazási csomag?

Az FC Barcelona Katalónia egyik szimbóluma. A mottójuk ” Több, mint egy klub” világszerte ismert, és kellőképp tükrözi a klub mondanivalóját. A futball történelmének egyik leghíresebb és legsikeresebb első osztályú klubja. Több milliós szurkolótábora a világ minden szegletére kiterjed. Mindemellett az egyik legértékesebb sportmárkának számít napjainkban.

Utazási irodánk minden ügyfele élhet az előnyökkel és kedvező ajánlatokkal, melyek az exkluzív partnerségünkből adódnak. Ha ránk bízod a komplett utazás tervezését, akkor a következő dolgokat garantáljuk nektek:

  • bajnoki vagy kupamérkőzésre szóló belépőjegyet (magasabb kategóriák kérésre, VIP helyek is)
  • retúr repjegyet (budapesti vagy bécsi indulással és érkezéssel, ahogy jobban megfelel)
  • szállást (általában egy 4*-os szállodában, kiváló helyezkedéssel)
  • csoportkísérőt a Barcelonában tartózkodás ideje alatt
  • ügyfélszolgálatot
  • kiegészítő programokat
  • utasbiztosítást lehetőségét
  • de akár meglepheted szeretteidet is személyre szabott ajándékutalvánnyal.

A stadionban átélt csodálatos élmény mellett a fanshopban megvásárolhatjátok a csapat logójával ellátott ajándéktárgyakat, majd csoportkísérő társaságában megtekinthetitek Katalónia metropoliszának világhírű látnivalóit és megkóstolhatjátok a helyi gasztronómia legfinomabb ételeit.

Ha viszont csak belépőjegyre van szükségetek, örömmel segítünk a lehető legjobb helyek kiválasztásában. Sport utazási irodánk 2008 óta működik, és már több, mint 100 000 rajongó vette igénybe szolgáltatásainkat. A Blaugranas a 2023/2024-es idényben az Olimpiai Stadionban fog játszani, amely sokkal kisebb, mint a Spotify Camp Nou. Ezért a jegyek iránti érdeklődés világszerte sokkal nagyobb lesz. Ha biztosra akartok menni, akkor keressetek meg minket, és mi garantáltan beszerezzük az általatok kért meccsjegyeket.

Céges kirándulásokat, családi utazásokat és felejthetetlen vakációkat is szervezünk a mindig atraktív Barcelonába. Élvezzétek a fergeteges hangulatú mérkőzéseket a világ egyik legnagyobb stadionjában, vegyetek részt a stadiontúrán, vásároljatok ajándékot a klub hivatalos fanshopjában, ismerjétek meg a csodás várost, kóstoljátok meg a katalán ízeket egy barcelonai étteremben.

UTAZÁSI AJÁNLATAINK FC BARCELONA MÉRKŐZÉSEKRE