Ősszel visszatér a BL!

Cardiff, szombat este, július 3. A 61. percben Casemiro jut labdához, és valamit gyorsan ki kell találnia, mivel hogy a Juve kontrára kész. A brazil középpályás  nem habozozik sokáig, most azonban nem sikerül neki ideálisan eltalálni a labdát. Khedira viszont jó helyen áll és sikeresen behelyezi a labdát a saját kapujába. Ezzel Gigi nem tud semmit sem kezdeni. A Reál ezek után már nem hagyja az olasz ellenfelét szóhoz jutni. Madrid megvédte a bajnoki címet és idén is a legnagyobb esélyesek közé fog tartozni.

https://www.youtube.com/watch?v=05wWF1bBqUA

A BL-ről nem csak a fiatal focisták álmodnak. Olyan legendák mint Ronaldo Nazário, Pavel Nedved, vagy éppen Gigi Buffon sem jártak a gazdag pályafutásuk során sikerekkel. Sőt még Ibrának sem sikerült, és lehet, hogy végül ez a fő oka annak, hogy meghosszabbította a szerződését a Uniteddal. Zlatan be akarja fejezni azt, ami még nincs teljesen befejezve.

Idén nagy lesz az iram

A BL-be újra visszatér a Liverpool. Klopp csapata Sevillával fog harcolni a csoportbéli győzelemért és az biztos, hogy ebben az esetben két fantasztikus mérkőzés várható. Salah és Mané már startolják a motorokat!

Idén már a PSG-vel sem lesz szabad viccelni. Neymar bebizonyította, hogy mostanában a foci nagyrészről már csak a pénzről szól. A párizsiak azonban Mbappéval és Neymarral igazán veszélyesek, arról semmi kétség. Érdekes lesz figyelni a Bayern elleni mérkőzést is. A müncheni csapatnak nem sikerült jól szerepelni az Audi-kupán, de a német Super-kupa Dortmundba már sokkal több sikert hozott.

https://www.youtube.com/watch?v=0ipiNZX1PkY

Az FC Barcelona minden évben a legnagyobb aspiránsok közé tartozik és ez idén sem lesz máshogy – Neymar nélkül, azonban már Dembélvel. Az első ellenfél ősszel a Juve lesz, amely tavaly megmutatta Luis Enrique csapatának, hogy mi is az a kőkemény olasz védelem. Idén lesz miért bosszút állni a katalánoknak.

A madridi rivális fantasztikusan játszik, és újra fel van készülve arra, hogy legyőzzön mindenkit, aki az útjába kerül. A csoportkörben azonban a Dortmundi mérkőzés nagyon sok izgalmat ígér – a német csapat nem tartozik a Los Blancos kedvenc ellenfelei közé. Lebecsülni nem szabad a Londoni Kakasokat sem.

real madrid santiago bernabeu dakovacka hd

A tavalyi sikeres szezon után most a Chelsea még többre vágyik. Antoni Conte együttesének nem lesz könnyű dolga Madridban, ahol az új Wanda Metropolitano stadionon az Atlético még erősebb lesz. A partiból nem szabad ki hagyni a Rómát sem, az AS nem lesz könnyű préda.

Liverpool, Chelsea, Tottenham és Manchester City kívül végre visszatér a United is. A szezont bombasztikusan kezdte José Mourinho legénysége és a Manchester United ellőt e pillanatban nincs menekvés. Lukaku, Pogba és Mata készen állnak arra, hogy a Benfica elleni meccsből három pontot szerezzenek csapatuknak.

Ki okozhat meglepetést?

A Lipcse csapata tavaly meglepte egész Európát. Lehet hogy ők lesznek az idei BL Leicestere?

Az olasz Nápoly szépen futballozik, de egy nagyobb sikerhez mindig hiányzik egy lépés. A Monaco ellen idén lehet hogy már egyszerűbb lesz, Leonardo Jardim maradt, Bernardo Silva és Mbappé azonban nem tudtak Manchesternek, illetve Párizsnak ellenállni. A Celtic már hosszú évek során szerepel a BL-ben, és a Celtic Parkban mindig szikrázó a hangulat.

neapol oslava po zapase

 

A nápoly csapat szépen futballozik, de egy nagyobb sikerhez mindig hiányzik egy lépés. A Monaco ellen idén lehet hogy már egyszerűbb lesz, Leonardo Jardim maradt, Bernardo Silva és Mbappé azonban nem tudtak Manchesternek, illetve Párizsnak ellenállni. A Celtic már hosszú évek során szerepel a BL-ben, és a Celtic Parkban mindig szikrázó a hangulat.

kyjev olympijsky stadion

Az összes ajánlatot a BL-mérkőzésekre megtalálja itt.