Nyereményjáték: Írja meg nekünk véleményét az utazásról és nyerjen!

Olvasási idő: 1 perc

Igénybe vetted már szolgáltatásainkat? Ha igen, oszd meg véleményedet az utazásról Facebook vagy  Google felületünkön, csatolj hozzá egy rólad készült fotót, és automatikusan bekerülsz havi nyereményjátékunkba. Minden hónap végén sorsolunk, a nyertes egy 20.000 forint értékű ajándékutalványt kap tőlünk.

De hogy mindenkit megjutalmazzunk, hálánk jeléül fogadjátok szeretettel akciós kódunkat, amit a 11teamsports webáruházában használhattok fel sportfelszerelés vásárlására. Keressétek fel az üzlet webáruházát ezen a linken keresztül, vagy fizetéskor adjátok meg a FOCITOUR kódot.

Hiszünk benne, hogy a stadionban készített képeiteken és az utazási beszámolóitokon keresztül közelebb tudjuk nektek hozni, hogyan néz ki egy utazás a FociTourral. Nemcsak kedvcsinálóként szolgálnak másoknak a jókedvű fotóitok, de számunkra is öröm őket nézegetni és arcot párosítani a név mellé 🙂 Nem beszélve arról, hogy a pozitív visszajelzéseknek köszönhetően látjuk munkánk gyümölcsét, hogy elégedettek voltatok a szervezéssel. A kritikából pedig mindig tanul az ember, ezzel mi is így vagyunk. 🙂

Nagyon szépen köszönjük a véleményeket, és várunk további közös kirándulásokra!

*A fényképek SMS-ben, e-mailben történő elküldésével vagy közösségi oldalakon való közzétételével a Focitour sport utazási iroda ügyfele hozzájárul a fotók további felhasználásához.