Most vagy soha. 11 utazási ajánlat akciós áron

Az angol Premier League csillagai, a spanyol liga virtuózai, az olasz foci nagyjai vagy a Bundesliga éllovasai most nem maradhatnak ki a programjából! 11 mérkőzést válogattunk össze, melyek kihagyhatatlanok a hangulat és az ár miatt is.

Lássuk, milyen mérkőzésekre érdemes most elővenni a spórolt pénzt, s azt befektetni a felejthetetlen foci élménybe.

Ha szeretne karácsonyra valami eredetivel előrukkolni, válassza ajándékutalványunkat, mellyel most kevesebb pénzen nagyobb örömet szerezhet.

AJÁNDÉKUTALVÁNYOK karácsonyi limitált kiadásban

* Az akciók és kedvezmények egymással nem vonhatóak össze. 

LA LIGA, BARCELONA 

A világ egyik legjobb csapata, a kolosszális százezres Camp Nou, a hatszoros Aranylabda birtokos Messi is elég indok lenne, hogy velünk tartson az Eibar elleni mérkőzésre, de még több indokot szolgáltat a tény, hogy ennél olcsóbb buszos utazást a napfényes Barcelonába aligha talál. Élvezze a két napos barcelonai tartózkodás alatt a katalán gasztronómiát, a gyönyörű helyszíneket és a gazdag programot az idegenvezetőnkkel!

Barcelona – Eibar│2020. február 20 – 25.│79 000 Ft-tól

Nézze meg a zseniális Messit, a csapatért tűzbe menő Suárezt és az újdonsült tagjot, Griezmannt élőben a lehengerlő Camp Nouban! A Levante elleni mérkőzésre most akciós áron juthat el, s a zsebében maradt pénzen pedig megkóstolhatja a katalán konyha ínyencségeit a Boqueria piacon.

FC Barcelona – Levante│2020. január 31. – február 3.│149 000 Ft-tól

LA LIGA, MADRID

A királyi Fehér Balett mérkőzése hazai pályán a legjobb, főleg egy Sevilla vagy Espanyol kaliberű ellenféllel. Benzema, Hazard, Bale és a Blancók etalonja gondoskodik a kitűnő hangulatról.

Real Madrid – Sevilla│2020. január 18  – 20.│119 000 Ft-tól

Real Madrid – Espanyol│2019. december 7.│99 000 Ft-tól

LA LIGA, MADRID

A Los Colchonerosnak van mit kínálnia a legigényesebb szurkolóknak. A Leganes elleni mérkőzésen ott lesznek a támadó ászok, mint Costa, Morata vagy Felix és Koke, Lemar a másik oldalon, s ne feledkezzünk meg a csodás Wanda hangulatról se. A madridi Matracosok nem sokkal vannak lemaradva a tabella élét vezető Barcelona és a Real Madrid mögött, így hajtós meccsre számíthatunk.

Atlético Madrid – Legnes│2020. január 25 – 27.│99 000 Ft-tól

SERIE A, MILÁNÓ

Lukaku sorra lövi a gólokat, a védelem is remekül megállja a helyét, így az Atalanta elleni győzelemmel közelebb kerülhet az Inter a vágyott trófeához, s a tabellát vezető Juventust is megszorongatná. A San Siro temperamentumos szurkolótábora most nem hagyja cserben csapatát.

Inter – Atalanta│2020. január 10 – 13.│79 000 Ft-tól

BUNDESLIGA, BERLIN

Az ifjabb Dárdai Pál csapatának a bajorok gigászok ellen kell kiállnia. Lewandowski, Müller és Coman az élen nem kímélik majd a fővárosiakat. Tartson velünk az Olympiastadionba most hihetetlenül kedvező áron!

Hertha – B. München│2020. január 19 – 20.│69 000 Ft-tól

PREMIER LEAGUE, LONDON

London az angol foci kedvelőinek kedvenc célpontja, s most az Öné is ez lesz. Melyik londoni csapat mérkőzésére szeretne kilátogatni januárban? Chelsea, Tottenham, Arsenal? Lehet válogatni az akciós londoni focimeccsek között, sőt akár a dupla mérkőzés lehetőségével is érdemes most élni.

Tottenham – Norwich│2020. január 22 – 23.│99 000 Ft-tól

Arsenal – Manchester City, Chelsea – Bournemouth│2019. december 14 – 16.│189 000 Ft-tól

PREMIER LEAGUE, LIVERPOOL

A Vörösök és a „karamellák” közötti derbi méltán az egyik leghíresebb, hiszen felvillanyozó az atmoszféra a teltházas Anfielden, amikor a két liverpooli csapat pályára áll. A hazai támadó trió gólzáport ígér. A Premier League igazi arcát itt lehet megismerni. Velünk tart?

Liverpool – Everton│2019. december 3 – 5.│229 000 Ft-tól

PREMIER LEAGUE, Manchester

A Vörös Ördögök az ambiciózus Farkasok ellen. Már a nevek hallatán is borsódzik a hátunk, a stadionban pedig még inkább libabőrös lesz az ember. Az Álmok Színháza bemutatja: