TIPPJEINK: Legyen Ön a legjobb ajándékozó! 5 karácsonyi ajándéktipp sportrajongóknak

Olvasási idő: 4 perc

Szerző: Tamás Adam

Szeretnéd felejthetetlen élményben részesíteni sportrajongó családtagodat vagy ismerősödet, de semmi eredeti nem jut eszedbe? Tippjeink segítségével most kiválaszthatod a tökéletes ajándékot!

Kövesd közösségi oldalainkat, ahol további érdekességeket osztunk meg.
Facebook és Instagram

Utazás az FC Barcelona – Manchester United mérkőzésre

FC Barcelona – Manchester United (repülővel)

A végső győzelemre is esélyes csapatok már az Európa-liga első kieséses körében összecsapnak. A Blaugranas bár kiesett a Bajnokok Ligája csoportköréből, egyelőre jobb szezont teljesít, mint a Vörös Ördögök. Utoljára 2019-ben találkoztak egymással, akkor a BL negyeddöntőből a gránátvörös-kékek jutottak tovább 3-1-es összesítéssel. De játszottak BL döntőt is 2009-ben és 2011-ben, mindkét alkalommal a Barcelona emelte magasba a trófeát. Így a Manchester Unitednek biztosan nincs szüksége plusz motivációra.

Kinek ajánljuk: A Camp Nout a 2022/2023-as szezon után kezdik felújítani, a katalán gárda augusztustól az összes hazai meccsét a Montjuic stadionban játssza majd. Ez az utazás kiváló ajándék azok számára, akik még egyszer szeretnének a történelmi stadionban szurkolni.

Utazás a Real Madrid – Espanyol mérkőzésre

Real Madrid – Espanyol (repülővel)

Királyi Gárda célja ebben a szezonban is egyértelmű: minél több trófeát begyűjteni. Ezért minden egyes győzelemre szüksége van Carlo Ancelotti csapatának. A támadósorban 2022 Aranylabdása, Karim Benzema és a brazilok fiatal csillaga, Vinícius Júnior rohamozza majd az Espanyol kapuját. A mérkőzés mellett jut idő városnézésre is, a stadiontúra során megtekinthetjük a Real múzemot is, ahol Puskás és a többi Real legenda emléktárgyait őrzik, valamint megkóstolhatjuk a spanyol konyha jellegzetességeit.

Kinek ajánljuk: Real Madrid szurkolóinak, spanyol foci követőinek, spanyol konyha kedvelőinek

Utazás tetszőlegesen kiválasztott Forma-1-es versenyhétvégére

Ajánlatainkat itt találjátok 👉 Forma-1 versenyek

Ha az ajándékozott személy nem fociszurkoló, viszont rajong a motorsportokért, akkor ez a tipp biztosan nyerő lesz. Kínálatunk gazdag, van miből választani:

  • legendás versenypályák – Monza, Imola, Spa-Francorchamps, Spielberg, Monaco, Hungaroring
  • ultramodern versenypályák – Miami, Las Vegas
  • egzotikus országok versenypályái – Bahrein, Abu Dhabi, Szingapúr

Kinek ajánljuk: Forma-1 kedvelőinek, motorsport kedvelőinek, Verstappen – Hamilton – Leclerc – Alonso, vagy egyéb pilóta szimpatizánsainak

Jégkorong-világbajnokság: Magyarország – Dánia és Magyarország – USA

Utazás a magyar válogatott első két mérkőzésére (repülővel)

A magyar válogatott 2023-ban újra A-csoportos világbajnokságon szerepel, a csoportmérkőzéseket Tamperében fogja játszani. Ha szeretnétek a helyszínen szurkolni szeretett csapatunknak, akkor ezt az opciót csak ajánlani tudjuk. Az utazás során nemcsak a Dánia elleni nyitómérkőzést, hanem az Egyesült Államok elleni mérkőzést is megtekinthetitek. Továbbá két finn várost is körbejárhattok (Helsinki és Tampere) csoportkísérőnk közreműködésével.

Kinek ajánljuk: magyar szurkolóknak, jégkorong kedvelőinek

Ajándékutalvány

Az utolsó pillanatra hagytad az ajándékvásárlást, esetleg nem vagy benne biztos, hogy a megfelelő élményt választod? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és néhány órán belül elkészítjük egyedi ajándékutalványunkat. Az utalványt nem szükséges egy konkrét eseményhez kötni, bármilyen összegre ki tudjuk állítani, így az ajándékozott eldöntheti, mire szeretné beváltani.

Kinek ajánljuk: akik többféle használatra alkalmas karácsonyi ajándékot keresnek, jubilálónak vagy születésnaposnak