FC Barcelona és a FociTour – hivatalosan 9 éve együtt!

Olvasási idő: 2 perc

A napokban meghosszabbítottuk 2014 óta tartó együttműködésünket, így továbbra is hivatalos partnerei vagyunk a világ egyik leghíresebb klubjának, az FC Barcelonának. 

Mit jelent számodra az FC Barcelonával való együttműködésünk?

  1. VÁSÁROLJ BÁRMIKOR
    – előre tervezd meg az utazásodat. A szezon sorsolása után bármelyik Barcelona mérkőzésre lehet jegyet rendelni augusztustól májusig.
  2. KÍNÁLAT AZ ÖSSZES KATEGÓRIÁBÓL
    – A Camp Nou Európa legnagyobb stadionja. Tapasztalataink alapján szívesen adunk tanácsot a stadionban való ülőhelyek kiválasztásában.
  3. EGYMÁS MELLETTI ÜLŐHELYEK
    – csoportosan utaztok Barcelonába? Az FCB-vel való együttműködésünknek köszönhetően garantáljuk, hogy egymás mellett ülhessetek, így együtt élvezhetitek a mérkőzést.
  4. ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
    – Spanyolországban senki nem siet semmivel, de ha szükséges, e-mailen és telefonon is elérhetőek vagyunk.
  5. KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK
    – Barcelona sok mindent kínál. A futballmérkőzésre szóló jegyek mellett stadionlátogatást vagy a világhírű Gaudí épületek meglátogatását ajánljuk, kiemelve a Sagrada Familia megtekintésével.

Belépőjegy garancia

A FociTour.hu Magyarország legtapasztaltabb sport utazási irodája. 2008 óta működünk már, több mint 100 000 rajongó vette igénybe szolgáltatásainkat. A Barcelona meccseire is mindig garantáljuk a belépőjegyeket mindenkinek, aki megvásárolja azokat.

Ha a Barcelona szurkolója úgy dönt, hogy egyénileg szeretne jegyet vásárolni, nem biztos, hogy mindig talál egymás mellett két ülést, vagy a kívánt helyek már nem lesznek elérhetők, esetleg nem beszéli a nyelvet. Ez mind kiküszöbölhető a FociTour.hu sport utazási iroda segítségével, amely 2014 óta az FC Barcelona hivatalos partnere.

A jegyek garantáltak, pontosan tudod, hol fogsz ülni a lelátón.

Kitűnő céges kirándulásokat, családi utazásokat és felejthetetlen vakációkat szervezünk a mindig atraktív Barcelonába. Élvezzétek a fergeteges hangulatú mérkőzéseket a világ egyik legnagyobb stadionjában, vegyetek részt a stadiontúrán, vásároljatok ajándékot a klub hivatalos fanshopjában, ismerjétek meg a csodás várost, kóstoljátok meg a katalán ízeket egy barcelonai étteremben.

IMG_20170812_143606 Barca - Real Superpohár Viktor

 

ÖSSZES UTAZÁSI AJÁNLATUNK AZ FC BARCELONA MÉRKŐZÉSEIRE