Az „őrangyal” mindig velünk van…

A FociTour.hu utazási iroda a legatapszaltabbak közé tartozik a piacon. Nálunk azonban nem csak a fociról van szó, mivel hogy az ügyfeleink már nem egy Forma 1, tenisz, vagy éppen UFC tapasztalattal is gazdagabbak. Az utazások során az a legfontosabb, hogy jól és biztonságosan érezze magát – a FociTour.hu természetesen erre is gondolt!



Az utazásainkat nagy odafigyléssel és tapintattal készítjük, hogy minden a legnagyobb rendben legyen nem csak az utazás során, hanem í rendelés, illetve a készítés folyamatánál is. Fontos, hogy Ön tudja, mi mindent meg teszünk azért, hogy minden szempontból elégedett legyen. Ehez természetesen hozzátartozik a kiküldött munkája is.

Kiküldött

A FociTour.hu utazási irodának kapcsolatavan az összes futball-bástyában, hiszen Barcelonába, Madridban, Liverpoolban, Manchesterben és sok más helyen is élnek kollégáink.

A kiküldöt feladatai közé tartozik pl.: 

  •  a transzfer biztosítása a repülőtérről a szállodába és vissza
  • az ügyfeleink elszállásolása
  • a városon beli közlekedés koordinálása
  • a stadionlátogatás megszervezése, kultúr és helyi attrakciók megtekintése
  • váratlan helyzetek megoldása

Nem szeretnénk az ördögöt a falra festeni, de sosem lehet tudni, mi érheti az utazás során. Ezért a csomaghoz mi egy biztosítást is tudunk csatolni, melynek az ára 1000 forint/fő/nap, és az összes fontos eseményt takarja. Ritkán adódik olyan helyzet, amikor ezt ki is használja az utasunk, de ha véletlenül igen, akkor az adott szituációban természetesen a kiküldöttünk segít.

E pillanatban tudjuk, hogy sok gyönyrű és sikerese utazásunk után nem találkoztunk még nagyobb gondokkal, ezért úgy hisszük, hogy az őrangyal mindig velünk van. Tartson velünk Ön is és élje át az utazás fantasztikus hangulatát Európa bármelyik pontjában. Ne habozzon, utazzon! FociTour.hu, szeretem a focit!