AUDI-kupa 2019: a legjobb nyári kikapcsolódás

Idén nyáron újra focilázban ég majd München, hiszen érkezik az Audi-kupa 2019. Az idei év csapatai ugyan még nem ismertek – a házigazdán kívül -, ám várhatóan egészen különlegesnek ígérkezik majd a felhozatal, hiszen az első tornát pontosan 10 évvel ezelőtt, 2009-ben rendezték meg. A jubileumi esemény irány ismét hatalmas lesz az érdeklődés, nem éri meg lemaradni róla.

Az Audi-kupa a Bayern München által kétévente megrendezett kétnapos nyári labdarúgótorna, melyet a Bundesliga kezdete előtt játszanak a müncheni Allianz Arenában. Négy sztárcsapat vesz rész rajta, és két nap alatt négy mérkőzést is láthatunk a csodálatos „gumicsónaknak” nevezett Allianz Arénában.

Az első kupát az Audi a márka 100 éves fordulójának alkalmával rendezték meg, amit a házigazda Bayern München nyert meg, maga mögé utasítva az angol Manchester United, az argentin Boca Juniors és az olasz AC Milan csapatait.

A korábbi években olyan csapatokat láthattunk a 75-ezres focikatlanban, mint a Liverpool, Atlético Madrid, Nápoly, de szerepelt itt már Real Madrid és az FC Barcelona is.

Griezmann, Mané, Salah, Firmino már tiszteletüket tették az Allianz Arénában. Az eddigi legtöbb találat a német Thomas Müller és a spanyol Thiago nevéhez fűződik, de  láthattunk itt már Ibrahimovic vagy Lewandowski gólt is. Idén sem fogunk szűkölködni a focicsillagokban, az már egyszer biztos.

A focin kívül érdemes időt szentelni München belvárosának, hiszen számos kikapcsolódási lehetőséget biztosít kicsiknek és nagyoknak. A tökéletesen átlátható és árban is teljesen megfelelő tömegközlekedésnek köszönhetően gyakorlatilag az aréna mellől, röpke 15-percnyi metrózással már a város szívében, a Marienplatzon találhatjuk magunkat. Egy kis főtéri andalgás után, és ha már elfogyasztották a kiadós bajor specialitásokat és legurítottak egy-egy korsó sört a nyári melegben, ajánlatos újra metróra szállni, s megnézni az Olympiaparkot, majd az Olimpiai Stadiont, BMW múzeumot.

S mi lehetne jobb annál, hogy a bajor fővárosban töltött napot megkoronázzuk 2 mérkőzéssel a világ egyik legszebb stadionjában?

Biztosítsa be helyét a legjobb nyári focitornára! Szóljon barátoknak és ismerősöknek is, ugyanis 4+ fő esetében csoportkedvezményt is nyújtunk.