Real Madrid – Malaga

Utazzanak a Focitourral Madridba és élvezzék a Bernabéu egyedi hangulatát.

Repülőút a Real Madrid – Malaga mérkőzésre már 139.000 forinttól

Az ár tartalmazza:

 • Retúr repülőjegyet Madridba (repülőtéri illetéket beleértve)
 • Szállást 3* szállodában (kitűnő fekvéssel a stadionhoz és a belvároshoz viszonyítva)
 • Alap kategóriájú mérkőzésjegyet – magasabb kategóriájú jegyek kérvényezhetők
 • Idegenvezetői szolgáltatást Madridba
  • A csoportos kirándulások tapasztalt és készséges idegenvezetők kíséretében zajlanak. 2008-tól az egész világba szervezünk utazásokat külömböző sportrendezvényekre (idegenvezetőink/kísérőink nagyobb csoportok utazásánál szoktak segédkezni) Referenciák / Rólunk
 • Non stop ügyfélszolgálatot
  *Futball kirándulásokra külön (speciális) biztosítás igényelhető

A bajnok csapat újabb sikerekre szomjazik, így az ellenfelek védelme komoly feladat előtt áll!

real choreo bernabeu

Az utazás programja (ha szombaton játsszák a mérkőzést):

péntek: Indulás Budapestről. A madridi reptérről egyéni vagy csoportos transzfer a szállodába. Szabad program.

szombat: helyi érdekességek megtekintése (például : bikaviadal a Las Ventas arénában, a híres Gran Via bevásárló utca, Mercado de San Miguel piac, tapas, pubok stb.). Később egyéni / csoportos átvonulás a stadionhoz és a mérkőzés megtekintése. A meccs után szabad program.

vasárnap: kiegészítő programok: városnézés, királyi palota, Puerta del Sol tér, Prado múzeum, Retiro park stb.). Stadiontúra és bevásárlás a klub hivatalos FAN – shopjában.

hétfő: Kijelentkezés a szállodából, szabad program, transzfer a reptérre és indulás Budapestre

* a program nagyobb csoportok (10+) utazásánál érvényes

*a programot legkésőbb 7 nappal az utazás előtt pontosítjuk

Madrid mesto 2

Madrid – a Spanyol királyi család székhelye és a Reálnak köszönhetően, az európai foci krémjének othona. Madrid viszont nem csak, a Galaktikusokról szól. Utazzon velünk és a fantasztikus foci élményen kívül megismerheti helyi idegenvezetőink kíséretében a város turisztikai látványosságait.

A kirándulást az Ön kívánsága szerint érdekes programokkal tudjuk kiegészíteni: Puerta del SolPlaza MayorFlamenco táncosok fellépésePrado múzeumbika viadal megtekintése a híres Arenas arénában, vasárnapi bolhapiac az óváros utcácskáiban – El Rastro.

Fényképalbum Madridról

Real Madrid vstupenka

Készséges idegenvezetőnk kíséretében megismerheti Madrid történelmi központját, meglátogathtja a híres Santiago Bernabeu stadiont, és ajándékot vásárolhat szeretteinek a Real Madrid fanshopjában. Sportrajongók számára a hétvégét színesebbé tehetjük különböző sportesemények megtekintésével is. Népszerü a kosárlabda, teremfoci és természetesen a többi madridi focicsapat mérkőzései: Getafe, Rajo Vallecano, Atletico Madrid.

Az egész utazást a kiegészítő programokkal együtt úgy megszervezzük, hogy Ön gondtalanul élvezhesse a madridi foci hétvégét.

Cikk a Santiago Bernabeu stadionrólReal Madrid zájazdy

Ha szeretne közelebbi információkat az utazásról, kérem lépjen KAPCSOLATBA VELÜNK

 

 

Real Madrid, Málaga Klienseink értékelése

 • A FociTourral már másodszor utaztunk, ezúttal a Real Madrid - Athletic Bilbao mérkőzésre. Szeretném kihagsúlyozni az utazási iroda professzionális ügyintézését. Maxilmálisan elégedettek voltunk. Szuper szervezés az utazás előtt, közben és utána is. Legközelebb is biztos velük fogunk utazni. Mindenkinek ajánlom.
  Petenyi Attila | Real Madrid - Athletic Bilbao | 2016.10.23
 • A FociTour ajánlataiból a Real Madrid Legia Warsó BL mérkőzést választottam a 11. éves kisfiam számára. Óriási élményben volt részünk. A szálloda gyalog 10 percnyire volt a stadiontól, a mérkőzés kitűnő volt, 6 gólt láttunk, hallottuk a Lengyel szurkolókat és a spanyol konyha ínyencségeit is megkóstoltuk. Melegen ajánlom a FociTour szolgáltatásait, beleértve a két idegenvezetőt Zoltánt és Zsuzsannát. További jó munkát és sok sikert kívánok.
  Vladimír Černák | Real Madrid - Legia Varšava | 2016.10.18
 • Szeretnénk nagyon megköszönni a FociTour.hu utazási irodának a felejthetetlen élményt az általuk rendezett kirándulásért a madridi focimérkőzésen. A Real Madrid-PSG mérkőzés nagyon tetszett, boldogok vagyunk, hogy élőben élvezhettük a két focióriás találkozóját.Külön élmény volt a Santiago Bernabeo stadion belső kulisszáiba betekinteni, s igy egyben a Real Madrid csapat tőrténetét is megismerni.Már most kimondjuk, hogy Madridba még visszatérünk.)
  Mário Králik | Real Madrid - PSG | 2015.11.03

Csapatokról

Real Madrid

A világ egyik leghíresebb és legsikeresebb csapata. Otthoni mecseiket a Santiago Bernabéu stadionon játszák. A leggyűlöltebb rivális a Barcelona, azonban az Atléticoval is harcolnak a szurkolókért. A Real Madrid filozófiája az, hogy a világ legjobb csapatját alkossák. Akármi más, mint az összes trófea megnyerése, kudarcnak számít. A Bajnokok Ligáját 11-szer sikerült nekik megnyerni, tehát ebben nincs konkurenciájuk. Tudta, hogy: A Real Madrid leghíresebb játékosa Alfrédro Di Stefano eredetileg a Barcelonához igazolt? Egy barátságos mérkőzés is lejátszott, miután komplikáltan átigazolt a Madridhoz és a csapat legendája lett.

Málaga

A Málaga Club de Fútbol egy spanyol labdarúgóklub Málagában, Andalúziában. Jelenleg a La Ligában szerepelnek. A Málaga CF az egyik legjelentősebb történelemmel rendelkező andalúz csapat. Összesen 28 szezont töltöttek a spanyol első osztályban és 34-szer szerepeltek a második vonalban. A csapat 2002-ben megnyerte az Intertotó-kupát és jogot szerzett magának az UEFA kupában való indulásra.