Real Madrid – Dortmund

Az ikonszerű Santiago Bernabéu alapos átépítésen esik át a közeljövőben. Egyedülálló lehetőségük van átélni a stadion fantasztikus hangulatát. Sikerül a madridi csapatnak harmadszor is egymás után megnyerni a BL-t?

Repülőút a Real Madrid – Dortmund mérkőzésre már 169.000 forinttól

Az ár tartalmazza:

 • Retúr repülőjegyet Madridba (repülőtéri illetéket beleértve)
 • Szállást 3* szállodában (kitűnő fekvéssel a stadionhoz és a belvároshoz viszonyítva)
 • Alap kategóriájú mérkőzésjegyet – magasabb kategóriájú jegyek kérvényezhetők
 • Idegenvezetői szolgáltatást Madridba
  • A csoportos kirándulások tapasztalt és készséges idegenvezetők kíséretében zajlanak. 2008-tól az egész világba szervezünk utazásokat külömböző sportrendezvényekre (idegenvezetőink/kísérőink nagyobb csoportok utazásánál szoktak segédkezni) Referenciák / Rólunk
 • Non stop ügyfélszolgálatot
  *Futball kirándulásokra külön (speciális) biztosítás igényelhető

real madrid zidan ronaldo

Az utazás programja:

kedd: Indulás Budapestről. A madridi reptérről egyéni vagy csoportos transzfer a szállodába. Szabad program.

szerda: helyi érdekességek megtekintése (például: bikaviadal a Las Ventas arénában, a híres Gran Via bevásárló utca, Mercado de San Miguel piac, tapas, pubok stb.). Később egyéni / csoportos átvonulás a stadionhoz és a mérkőzés megtekintése. A meccs után szabad program.

csütörtök:  szabad program, kiegészítő programok: városnézés, királyi palota, Puerta del Sol tér, Prado múzeum, Retiro park stb.). Stadiontúra és bevásárlás a klub hivatalos FAN – shopjában,

péntek: kijelentkezés a szállodából, szabad program, kiegészítő programok: városnézés, királyi palota, Puerta del Sol tér, Prado múzeum, Retiro park stb.). Stadiontúra és bevásárlás a klub hivatalos FAN – shopjában, transzfer a reptérre és indulás Budapestre

* a program nagyobb csoportok (10+) utazásánál érvényes

*a programot legkésőbb 7 nappal az utazás előtt pontosítjuk

madrid mesto

Madrid – a Spanyol királyi család székhelye és a Reálnak köszönhetően, az európai foci krémjének othona. Madrid viszont nem csak, a Galaktikusokról szól. Utazzon velünk és a fantasztikus foci élményen kívül megismerheti helyi idegenvezetőink kíséretében a város turisztikai látványosságait.

A kirándulást az Ön kívánsága szerint érdekes programokkal tudjuk kiegészíteni: Puerta del SolPlaza MayorFlamenco táncosok fellépésePrado múzeumbika viadal megtekintése a híres Arenas arénában, vasárnapi bolhapiac az óváros utcácskáiban – El Rastro.

Fényképalbum Madridról

Real Madrid - Espanyol Fan Reise

Készséges idegenvezetőnk kíséretében megismerheti Madrid történelmi központját, meglátogathtja a híres Santiago Bernabeu stadiont, és ajándékot vásárolhat szeretteinek a Real Madrid fanshopjában. Sportrajongók számára a hétvégét színesebbé tehetjük különböző sportesemények megtekintésével is. Népszerü a kosárlabda, teremfoci és természetesen a többi madridi focicsapat mérkőzései: Getafe, Rajo Vallecano, Atletico Madrid.

Az egész utazást a kiegészítő programokkal együtt úgy megszervezzük, hogy Ön gondtalanul élvezhesse a madridi foci hétvégét.

Cikk a Santiago Bernabeu stadionról

real madrid oslava gol

Ha szeretne közelebbi információkat az utazásról, kérem lépjen KAPCSOLATBA VELÜNK

 

Real Madrid, Borussia Dortmund Klienseink értékelése

 • A FociTourral már másodszor utaztunk, ezúttal a Real Madrid - Athletic Bilbao mérkőzésre. Szeretném kihagsúlyozni az utazási iroda professzionális ügyintézését. Maxilmálisan elégedettek voltunk. Szuper szervezés az utazás előtt, közben és utána is. Legközelebb is biztos velük fogunk utazni. Mindenkinek ajánlom.
  Petenyi Attila | Real Madrid - Athletic Bilbao | 2016.10.23
 • A FociTour ajánlataiból a Real Madrid Legia Warsó BL mérkőzést választottam a 11. éves kisfiam számára. Óriási élményben volt részünk. A szálloda gyalog 10 percnyire volt a stadiontól, a mérkőzés kitűnő volt, 6 gólt láttunk, hallottuk a Lengyel szurkolókat és a spanyol konyha ínyencségeit is megkóstoltuk. Melegen ajánlom a FociTour szolgáltatásait, beleértve a két idegenvezetőt Zoltánt és Zsuzsannát. További jó munkát és sok sikert kívánok.
  Vladimír Černák | Real Madrid - Legia Varšava | 2016.10.18
 • Szeretnénk nagyon megköszönni a FociTour.hu utazási irodának a felejthetetlen élményt az általuk rendezett kirándulásért a madridi focimérkőzésen. A Real Madrid-PSG mérkőzés nagyon tetszett, boldogok vagyunk, hogy élőben élvezhettük a két focióriás találkozóját.Külön élmény volt a Santiago Bernabeo stadion belső kulisszáiba betekinteni, s igy egyben a Real Madrid csapat tőrténetét is megismerni.Már most kimondjuk, hogy Madridba még visszatérünk.)
  Mário Králik | Real Madrid - PSG | 2015.11.03

Csapatokról

Real Madrid

A világ egyik leghíresebb és legsikeresebb csapata. Otthoni mecseiket a Santiago Bernabéu stadionon játszák. A leggyűlöltebb rivális a Barcelona, azonban az Atléticoval is harcolnak a szurkolókért. A Real Madrid filozófiája az, hogy a világ legjobb csapatját alkossák. Akármi más, mint az összes trófea megnyerése, kudarcnak számít. A Bajnokok Ligáját 11-szer sikerült nekik megnyerni, tehát ebben nincs konkurenciájuk. Tudta, hogy: A Real Madrid leghíresebb játékosa Alfrédro Di Stefano eredetileg a Barcelonához igazolt? Egy barátságos mérkőzés is lejátszott, miután komplikáltan átigazolt a Madridhoz és a csapat legendája lett.

Borussia Dortmund

Állítólag Németország második legkedvencebb csapata. A Signal Iduna Parkban lévő szurkolók a világ leghűségesebb szurkolói közé tartoznak. Ez a szimpatikus csapat minden évben telt házas meccseket játszik és az ikonikus Yellow Wall a südtribunen manapság egy tünemény, amelynek nincs párja. A Borussia Európa egyik legszebb fociját játssza és a jelszó győzelem vagy halál. Ennek nagyon nehéz ellenállni. A derbi meccseket a Schalke 04-gyel játssza, de mostanában már a Bayernel vívott meccseken is túlfűtött a légkör. Tudta, hogy: A Dortmund nem csak a szurkolók között kedvelt? Mikor a Borussia majdnem becsődölt, a konkurens csapatok összefogtak és segítséget nyújtottak a Dortmundnak és ezek élén a Bayern ált.