Real Madrid – Dortmund

Az ikonszerű Santiago Bernabéu alapos átépítésen esik át a közeljövőben. Egyedülálló lehetőségük van átélni a stadion fantasztikus hangulatát. Sikerül a madridi csapatnak harmadszor is egymás után megnyerni a BL-t?

Repülőút a Real Madrid – Dortmund mérkőzésre már 169.000 forinttól

Az ár tartalmazza:

 • Retúr repülőjegyet Madridba (repülőtéri illetéket beleértve)
 • Szállást 3* szállodában (kitűnő fekvéssel a stadionhoz és a belvároshoz viszonyítva)
 • Alap kategóriájú mérkőzésjegyet – magasabb kategóriájú jegyek kérvényezhetők
 • Idegenvezetői szolgáltatást Madridba
  • A csoportos kirándulások tapasztalt és készséges idegenvezetők kíséretében zajlanak. 2008-tól az egész világba szervezünk utazásokat külömböző sportrendezvényekre (idegenvezetőink/kísérőink nagyobb csoportok utazásánál szoktak segédkezni) Referenciák / Rólunk
 • Non stop ügyfélszolgálatot
  *Futball kirándulásokra külön (speciális) biztosítás igényelhető

real madrid zidan ronaldo

Az utazás programja:

kedd: Indulás Bécsből. A madridi reptérről egyéni vagy csoportos transzfer a szállodába. Szabad program.

szerda: helyi érdekességek megtekintése (például: bikaviadal a Las Ventas arénában, a híres Gran Via bevásárló utca, Mercado de San Miguel piac, tapas, pubok stb.). Később egyéni / csoportos átvonulás a stadionhoz és a mérkőzés megtekintése. A meccs után szabad program.

csütörtök:  kijelentkezés a szállodából, szabad program, transzfer a reptérre és indulás Bécsbe

 

* a program nagyobb csoportok (10+) utazásánál érvényes

*a programot legkésőbb 7 nappal az utazás előtt pontosítjuk

madrid mesto

Madrid – a Spanyol királyi család székhelye és a Reálnak köszönhetően, az európai foci krémjének othona. Madrid viszont nem csak, a Galaktikusokról szól. Utazzon velünk és a fantasztikus foci élményen kívül megismerheti helyi idegenvezetőink kíséretében a város turisztikai látványosságait.

A kirándulást az Ön kívánsága szerint érdekes programokkal tudjuk kiegészíteni: Puerta del SolPlaza MayorFlamenco táncosok fellépésePrado múzeumbika viadal megtekintése a híres Arenas arénában, vasárnapi bolhapiac az óváros utcácskáiban – El Rastro.

Fényképalbum Madridról

Real Madrid - Espanyol Fan Reise

Készséges idegenvezetőnk kíséretében megismerheti Madrid történelmi központját, meglátogathtja a híres Santiago Bernabeu stadiont, és ajándékot vásárolhat szeretteinek a Real Madrid fanshopjában. Sportrajongók számára a hétvégét színesebbé tehetjük különböző sportesemények megtekintésével is. Népszerü a kosárlabda, teremfoci és természetesen a többi madridi focicsapat mérkőzései: Getafe, Rajo Vallecano, Atletico Madrid.

Az egész utazást a kiegészítő programokkal együtt úgy megszervezzük, hogy Ön gondtalanul élvezhesse a madridi foci hétvégét.

Cikk a Santiago Bernabeu stadionról

real madrid oslava gol

Ha szeretne közelebbi információkat az utazásról, kérem lépjen KAPCSOLATBA VELÜNK

 

Real Madrid, Borussia Dortmund Klienseink értékelése

 • Real Madrid - Napoli BL mérkőzésre utaztunk repülővel. Profi volt a szervezés nagyon, minden a megbeszéltek szerint alakult. Az idegenvezető is tájékozott és kedves volt. Köszönünk mindent!
  Vámos Gábor | Real Madrid - Napoli | 2017.02.15
 • Hétvégén részt vettünk a Reál Madrid-Barcelona mérkőzésen.Nagyon jól éreztük magunkat,remek volt a szervezés.Bécsben,Madridban sem hagytak magunkra,folyamatos tájékozatást kaptunk .Nagyon jó helyre kaptuk a belépőket,( 11.sor) és ami fontos volt,hogy egymás mellé. Köszönjük szépen Egry Zoltánnak és a madridi segítőnek,Tanács Imolának a közreműködést.Ha máskor is megyek meccsre,csak velük utazok!
  Kiss Józsefné | Real Madrid - FC Barcelona | 2017.04.23
 • Sziasztok ! először utaztunk a Foci Tourral és nem utoljára ! Maximálisan megvagyunk elégedve Madridi utazásunkkal ! Először repültünk és felejthetetlen élmény volt számunkra (ablak melletti kilátással ) ! A szálloda is remek volt amikor nem tudtuk pontosan kifejezni magunkat bátran hívtuk fel a Foci Tourt és ők egyből segítettek is nekünk ! A mérkőzés jegyekről meg nem is beszélek nagyon jó helyen ültünk szinte egy karnyújtásra voltak tőlünk a játékosok ! Rengeteg információt kaptunk utazás előtt mind a mérkőzéssel kapcsolatba mind közlekedés szempontjából , nagyon jó Madridban a metró és rengeteg térképet útvonalat kaptunk előre így teljesen jól tudtuk használni a közlekedést 1x sem szálltunk rossz irányba és 1x sem tévedtünk el, ennek hála előre megtervezve rengeteg programot tudtunk szervezni ! köszönjük ezt a felejthetetlen élményt !
  Sipos Dorottya | Real Madrid - Betis Sevilla | 2017.09.20

Csapatokról

Real Madrid

A világ egyik leghíresebb és legsikeresebb csapata. Otthoni mecseiket a Santiago Bernabéu stadionon játszák. A leggyűlöltebb rivális a Barcelona, azonban az Atléticoval is harcolnak a szurkolókért. A Real Madrid filozófiája az, hogy a világ legjobb csapatját alkossák. Akármi más, mint az összes trófea megnyerése, kudarcnak számít. A Bajnokok Ligáját 11-szer sikerült nekik megnyerni, tehát ebben nincs konkurenciájuk. Tudta, hogy: A Real Madrid leghíresebb játékosa Alfrédro Di Stefano eredetileg a Barcelonához igazolt? Egy barátságos mérkőzés is lejátszott, miután komplikáltan átigazolt a Madridhoz és a csapat legendája lett.

Borussia Dortmund

Állítólag Németország második legkedvencebb csapata. A Signal Iduna Parkban lévő szurkolók a világ leghűségesebb szurkolói közé tartoznak. Ez a szimpatikus csapat minden évben telt házas meccseket játszik és az ikonikus Yellow Wall a südtribunen manapság egy tünemény, amelynek nincs párja. A Borussia Dortmund Európa egyik legszebb fociját játssza és a jelszó győzelem vagy halál. Ennek nagyon nehéz ellenállni. A derbi meccseket a Schalke 04-gyel játssza, de mostanában már a Bayernel vívott meccseken is túlfűtött a légkör. Tudta, hogy: A Dortmund nem csak a szurkolók között kedvelt? Mikor a Borussia majdnem becsődölt, a konkurens csapatok összefogtak és segítséget nyújtottak a Dortmundnak és ezek élén a Bayern ált.