Manchester United – Benfica

Minden szurkoló egyszer az “Álmok Színházában” szeretné látni kedvec csapatát. Látogassák meg a kultikus stadiont és buzdítsák a Vörös Ördögöket a BL-ben is!

Repülőút a Manchester United – Benfica mérkőzésre már 169.000 forinttól

Az ár tartalmazza:

 • Retúr repülőjegyet Budapest Manchester (repülőtéri illetéket beleértve)
 • Szállást 2 éjszakára, 3* szállodában (kitűnő fekvéssel a stadionhoz és a belvároshoz viszonyítva)
 • Alap kategóriájú mérkőzésjegyet – magasabb kategóriájú jegyek kérvényezhetők
 • Idegenvezetői szolgáltatást Manchesterban
  • A csoportos kirándulások tapasztalt és készséges idegenvezetők kíséretében zajlanak. 2008-tól az egész világba szervezünk utazásokat külömböző sportrendezvényekre (idegenvezetőink/kísérőink nagyobb csoportok utazásánál szoktak segítkezni) Referenciók / Rólunk
 • Non stop ügyfélszolgálatot
  *Futball kirándulásokra külön (speciális) biztosítás igényelhető 950,-ft/nap

manchester-united-vstupenky-old-trafford

Mit tudnak Manchesterről? Angliai város, a United és a City othona, tele van gyárakkal és munkás negyedekkel ahol állandóan esik az eső. Talán még azt is hallották, hogy Manchesterből származik az OASIS zenekar, de ez mind kevés! Manchester sokkal többet kínál!

Manchester nem csupán egy tipikus futball város két nagyszerű csapattal, hanem érdekes kirándulási és ismeretterjesztő uticél is. A kiváló focimeccsen kívül megtekintheti a város érdekes központját is, amely az UNESCO Világörökségi Listáján szerepel. A tömérdek vizi kanális és malom még fokozza a város egyedi hangulatát.

manchester-united-stadion-old-trafford

Ha Önt nem elégíti ki a focimeccs és az Old Trafford megtekintése illetve a vásárlás a klub óriási Fan shopjában, ellátogathat a Nemzeti futball múzeumba is, amely Manchesterben található. A téli sportok szerelmeseinek rendelkezésére áll egy fedett sí és snowboard csarnok is.

A város környéke is nagyon atraktív. Idegenvezetőnk kíséretében a hagyományos britt vidéket is megismerheti, ahol egyedi kőfalas pub – okban izlelgetheti a hely sörét és egyéb specialitásait.

Cikk az Old Traffordról

Manchester United vstupenky

Ha kínálatunk felkeltette érdeklődését, vagy szeretne közelebbi információkat a manchesteri utazásról, kérem lépjen kapcsolatba velünk.

Manchester United Klienseink értékelése

 • Tökéletes szervezés, minden a megbeszéltek alapján műkődött, a Manchester- Arsenal mérkőzést kimondottan élveztük. Kissé meglepődtünk, hogy a meccset szombat helyett vasárnap játszották és így komplikállódott a hazautunk. A FociTourtól csak a belépőjegyeket vásároltuk, ennek ellenére az utazási iroda idegenvezetője Mr. Nemec nagyon készséges volt és segített új repülőjegyeket szerezni és még a transzfert a reptérre is bebiztosította. Végül mindent sikerült elintézni, ráadásul a FociTour nagylelkűen elismerte, hogy figyelmeztethetett volna minket a dátumok változtatásával kapcsolatba és ezért visszafizették a jegyek egy részét, hogy enyhítsenek a kiadásainkon!!! Ilyen hozzáállással már manapság nem találkozik az ember. Minden elismerésem a Focitouré! Biztos vagyok benne, hogy Ügyfeleik maximálisan elégedettek lesznek szolgáltatásaikkal.
  Filip Hudeček | Manchester United - Arsenal | 2016.02.28
 • Szenzációs !!! Minden tökéletesen működött, beleértve a United győzelmét.A stadión, a hangulat - egyszerűen felejthetetlen élmény. A szálloda is szép volt és az alkalmazottak pedig nagyon barátságosak voltak. Köszönjük a fantasztikus hétvégét. Üdvözlettel
  Eva Rýmová | Manchester United - Manchester City | 2015.04.12
 • Szia! Felejthetetlen élmény volt! Köszönjük a segítséget! Nagyon segítőkészek voltatok! minden percét élveztük! 🙂
  Sánta Attila | Manchester United - West Ham | 2016.11.27

Csapatokról

Manchester United

Alex Ferguson, RyanGiggs és Paul Scholes távozása valószínűleg felkészületlenül érte a Vörös ördögöket. A csapat, amely a Bajnokok ligájában is rendszeresen indult, sokáig bajlódott és a szurkolóknak ráadásul négy év alatt 3 új edzőt kellett megszokniuk. Annak ellenére még mindig Anglia legsikeresebb csapata a United és ez még egy ideig biztos így is marad. Az Old Trafford már türelmetlenül várja, ki lesz Sir Alex utódja akinek sikerülne ezt a csapatot újra a Premier League csúcsára vezetni és főleg megmutatni a konkurens Citynek, hogy Manchesterbe a piros szín uralkodik. Tudta, hogy: A csapat eredeti neve Newton Heath volt, és a szín kombináció zöld-piros volt? A Manchester United nevet 1902 kezdték azután használni, miután a Newton majdnem becsődölt.