A Real Madrid – SSC Napoli mérkőzés rekordot döntött. Képes volt több mint 500 ügyfelet megszólítani

A BL nyolcaddöntők sorsolása után egyértelművé vált,  hogy Marek Hamšík, korunk legjobb Szlovák focistája és Ronaldo összecsapása rengeteg foci szurkolót fog mozgásba hozni.

A két mérkőzés iránt való lelkesedés rekordot döntött utazási irodánkban. Az érdeklődő ügyfelek száma egyszerűen lenyűgöző volt. Az első mérkőzésre Madridba két különgép (charter) repült közvetlenül Pozsonybol, ezenfelül több tucat szurkoló csatlakozott különböző más  járatokon keresztül  Bécsből, Prágából vagy Budapestről.

A mérkőzést több  mint 400 ügyfél élvezhette együtt a FociTournak köszönhetően. A nápolyi visszavágót pedig közel száz szurkolónk kisérhette figyelemmel.

Lejjebb olvashatóak ügyfeleink elégedettségét tükröző  értékelések az utazási irodánk munkájával kapcsolatban.

real neapol skupinovka santiago bernabeu

Šebák Vladimír (Real Madrid – Nápoly)

„A korábbi jó tapasztalatok alapján  ismét a FocilTourt választotuk, és rajtuk keresztül vettünk részt a Real Madrid  – Nápoly mérkőzésen, és ismét elégedettek voltunk. A kirándulás újra jól meg volt szervezve, kiváló szállást és különböző szolgáltatásokat biztosítottak magas szinten, mi pedig újból meggyőződhettünk a hibátlan szervezésükben. Még  tanácsokkal is elláttak minket kialakult problémáink megoldását illetően. A legnagyobb plusz amellett, hogy a mérkőzések nagy élményt nyújtottak az, hogy a kirándulásokon mindig nagyon jó és baráti hangulat uralkodik. Tehát viszontlátjuk egymást a Barcelona- Sevilla meccsen 🙂 ”

sebak 1 sebak 2

Vámos Gábor (Real Madrid – Nápoly)

„Real Madrid – Napoli BL mérkőzésre utaztunk repülővel. Profi volt a szervezés nagyon, minden a megbeszéltek szerint alakult. Az idegenvezető is tájékozott és kedves volt. Köszönünk mindent!”

Viedenský Marek (Real Madrid – Nápoly)

„Egy felejthetetlen élményben volt bátyámmal, apósommal és apámmal látni Hamšíkot a legszebb focistadionban a világon 🙂 Ráadásul az én 3:1-es tippem is bejött. Ezért a csodálatos élményért köszönettel tartozom mindenek előt a feleségemnek és természetesen az  utazást szervező  FociTournak is, mivel minden az elképzeléseim szerint alakult. Úgy vélem, hogy nem utoljára csatlakoztam a csapathoz.”

Real_Viedensky Real_Viedensky2

Kralovičová Kamila (Real Madrid – Nápoly)

„Köszönöm a csodálatos élményt, amelyet áttélhettünk Madridban. Nagyon elégedett voltam  a profi csapat által szervezett kirándulással. A férjem végre felszabadulhatott, és újra kicsit kisfiúnak érezhette magát a stadionban, és én boldog voltam, hogy hála Önöknek, láthattam  férjem mérhetetlen boldogságát. Elégedettek voltunk a szállással és a szálloda elhelyezkedésevel, főleg a gazdag reggelivel.”

pani kamila real madrid real_pani kamila

Zamborský Ján (Real Madrid – Nápoly)

„Köszönöm a csodálatos élményt, és küldöm a képeket. Szerencsém volt, és fel tudtam venni a Reál 3 gólját  uff??????? Nézzék Casemiro gólját!”

Vilček Tomáš (Real Madrid – Neapol)

„Srácok, gratulálok a kiváló szervezéshez. Tényleg le a kalappal előttetek, rengetegen voltunk, és hála nektek nem volt semmiféle komplikációban részünk. Talán csak egyben,  a madridi  repülőtéren, de az sem a ti hibátok vot! Sikerült biztosítanotok egy másik foglalást a mérkőzést után, kitűnően kihasználtátok az időt a buszon a metrójegyek elosztására, és a második napon még sikerült megtekinteni a Santiago Bernabeu stadiont is. Szuperok vagytok, és köszönet a hihetetlen élményért.”

real_vilcek

Čurilla Zdenko (Nápoly – Real Madrid)

„Feleségemmel együtt utazhattunk a Bajnokok Ligája  nyolcaddöntőjére Nápolyba az Önök utazási irodáján keresztül. Mi nagyon elégedettek voltunk az elejétől kezdve egészen a legvégéig. Hihetetlen élményben volt részünk.  Ami a szervezést illleti, a transzferről, a szállásról és természetesen a jó hangulatról a stadionban  kitünően gondoskodtak a szervezők. Úgy vélem, hogy a FociTouron keresztül eljutunk még egypár nagy mérkőzésre. Egyúttal sok sikert kívánunk a szervezőknek. ”

Neapol_Curilla Neapol_Curilla1

Polomský Ivan (Nápoly – Real Madrid / Barcelona – PSG – dupla mérkőzés)

„Köszönöm ezt a felejhetetlen élmény!  A Napoly-Reál és a Barcelona-PSG mérkőzések egyszerűen nagyszerűek voltak. Szervezés és az  utazási iroda hozzáállása kiváló! Csak ajánlani tudom, hiszen meggyőződhettünk róla, hogy a szervezők szakmailag magas szinten végzig munkájukat.

Neapol_Polomsky

Szeretne Ön is  gazdagabb lenni egy mefizetethetelen élménnyel? Bármikor kapcsolatba léphet velünk az info@focitour.hu e-mail címen, vagy telefonon a +36705352876 számon. Utazási irodánk ajánlataiból mindenki választhat .